Ik heb al een tijdje dit in de kamer staan dus word het tijd dat ik er wat over schrijf.Ik heb een rieten koffertje gekocht bij de kringloopwinkel.Het was kapot maar dat is zo gemaakt.Een achtergrond van de duinen uitgeprint en zand op de bodem.2015-04-13 11.11.55De beren aangekleed in zomerse kleren.De beren genieten van een dagje strand!2015-04-13 11.12.04Ze hebben aan alles gedacht iets om te lezen ,te snoepen en een zak met lekkere broodjes.De parasol is van een papierenparaplu voor op ijsjes die in een rietje is geschoven.

 

3 Comments on beren

  1. Wat een leuk idee om van een mandje een berenstrandje te maken. Ik lees met verwondering hoe je van alledaagse voorwerpen een mini-wereld kunt scheppen.

    Veel plezier, Ria

  2. Ria, een leuk tafereeltje zo.

    TIP: Knip het papier van het parapluutje weg (niet de tussenspijltjes). Zoek een leuk zomers lapje stof, knip hier 8 taartpuntjes uit ter grootte van het papier wat je er tussen uit hebt geknipt, of gewoon een rondje van stof knippen. Op de spijltjes lijmen, een kantje langs de buitenkant zetten, en je hebt een leuk zelfgemaakt parasolletje, staat denk ik net nog leuker! Succes!

    Groet, Thea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *